Hop til indhold


 • Velkommen til vores blogs sektion.

  Læs med, eller opret din egen golfblog ganske gratis! Er du nybegynder og vil fortælle andre om dine oplevelser, professionel golfspiller på tur i udlandet, eller er du involveret i andre spændende ting du gerne vil dele med andre, er du velkommen til at gøre det her. Har du allerede en eksisterende blog i et af de kendte blogsystemer kan den linkes hertil, så dine indlæg automatisk opdateres her også - denne service er også gratis. Kontakt os for mere information.

Blogs

Vores community blogs

 1. Så hoppede vi ind i et nyt år :-)

   

  For mig er det altid et vendepunkt både mentalt såvel som i kalenderen, for nu kan man begynde at fornemme at nedtællingen til foråret og den nye golfsæson nærmer sig. Lidt i hvert fald.. Så prøver vi lige at glemme at der måske kommer sne i den kommende uge, og at landet endnu kan nå at blive begravet i høje snedriver der først forsvinder sidst i april. For det sker jo ikke, vel?

   

  Siden her har eksisteret i en del år efterhånden - 8 år kan vi fejre i morgen den 2. januar, siden første indlæg på siden. Og selvom vi har skiftet teknik undervejs er det faktisk muligt at finde de gamle indlæg frem fra dengang, da alt er overført efterhånden som teknikken er blevet forbedret og moderniseret. Ofte er det sjov læsning, især når det gælder produktnyheder og egen formåen på golfbanen, for der er nok nogle blandt vores faste brugere der har udviklet sig golfmæssigt siden dengang - den ene eller den anden vej ? ;-)

   

  2017 bliver måske året hvor vi runder 100.000 indlæg, og det skal da fejres når vi når derhen - det bliver helt sikkert allersidst på året, eller - håber vi ikke - i 2018. Bliver spændende at følge. Og selvom en stor del af de mange indlæg selvfølgelig blot er korte svar, kommentarer m.v., gemmer der sig alligevel en del guld og værdifuld viden blandt alle disse indlæg. Både for os faste brugere, men også for kommende brugere og andre der blot søger på Google - chancen for at siden her dukker op med et svar på en golfrelateret googlesøgning er ret stor :-)

   

  Vores berømte VildmedGolf Træf har haft en svær skæbne de seneste år - det har ikke været muligt at samle nok interesserede, desværre. Det synes jeg er rigtigt ærgerligt, og vil derfor igen forsøge at samle en flok glade brugere til en hyggelig tur på en god golfbane. Formatet er ikke bestemt endnu - heller ikke stedet og datoen. Men hvis du kigger på første eller anden weekend i juni er det deromkring vi arbejder med. Og stedet, well, se på kortet herunder, og du har et fingerpeg om hvor KAN ende med at blive...

   

  Skærmbillede 2016-01-01 kl. 10.52.21.png

   

  I slutningen af 2016 har vi haft afprøvet lidt forskellige metoder til at forsøge at kommercialisere siden her en smule. Dvs. at gå fra en 100% reklamefinansieret model, til en side hvor man selv kan vælge om man vil se på reklamer eller betale for at undgå dette. Teknikken er ikke helt perfekt endnu, men vi har indtil videre fundet et godt kompromis, der fungerer for de fleste. Efterhånden som teknikken forbedres er det planen at koble endnu flere fordele på for de brugere af siden der vha. et symbolsk beløb bidrager til siden. Det kunne være rabatter til vores egen VildmedGolf Shop, greenfee, ekstra konkurrencer m.m. Og allerede nu får alle kunder i shoppen gratis reklamefri visning på vildmedgolf.dk i et antal måneder efter købets størrelse.  

   

  Der er mange holdninger til dette, men jeg ser det som en spændende mulighed til at kunne skabe endnu mere aktivitet på siden, og dermed få pustet liv i flere af de gode tiltag til nye aktiviteter der har været blandt jer brugere. Og målet er at den beskedne udgift udligner sig selv ved opnåede rabatter og fordele, så det bliver god forretning for alle at støtte siden her :-)

   

  Shoppen er i øvrigt kommet rigtigt godt fra start, og den første sæson blev bedre end jeg havde turde håbe på. Det har i øvrigt været overordentligt svært at finde leverandører til en webshop i den danske golfbranche, da de færreste danske distributører hilser en 'ren' internetbutik velkommen. Det synes jeg kunne være bedre, for resultatet af dette er mindre konkurrence på de produkter som I som golfspillere køber. Men heldigvis findes der stadig leverandører der er mere fremsynede, og så starter vi med dem :-)

   

  Shoppen er kørt i stilling for en ny sæson, teknikken er pudset af og varelageret og sortiment er forøget i forhold til sidste år, så det bliver spændene at se hvad 2017 bringer. Planen er at shoppen med tiden bliver en vigtig bidragyder til drift og udvikling af vildmedgolf.dk hjemmesiden, så der altså opstår en synergi til glæde for alle brugere og kunder. Så altså endnu en mulighed for indirekte at støtte siden her :-)

   

  Tak for et godt 2016, og velkommen til det nye år her på siden. Jeg håber fortsat at se en masse 'gamle' brugere aktive i debatten, og opfordrer samtidig alle til at byde nye brugere og golfspillere velkommen, som jeg ved at der altid har været tradition for her på siden.

   

  Mvh Claus

   

   

   

 2. Hej allesammen! 

   
  Så kom jeg endelig i gang med de første turneringer i 2016. Det skete på Evolve Pro Tour her i det spanske. Det er en rigtig god vintertour, som spiller på nogle gode baner og er godt arrangeret. Derfor synes jeg, at det er en rigtig god måde at starte sæsonen på. Det er god opvarmning til de kommende, og lidt vigtigere opgaver, på Nordic League. 
   
  I sidste uge spillede jeg en 36 hullers turnering på La Serena. En bane der egentlig er helt flad, men med masser af vand, så der er da stadig muligheder for at komme galt afsted :-) 
   
  I første runde spillede jeg egentlig ganske godt, især fra tee til green. efter 14 huller var jeg -1, men jeg fik desværre sluttet af med tre bogeys på de sidste fire huller, for en runde i +2. En rigtig ærgerlig afslutning på en runde, hvor jeg egentlig følte, at jeg ikke kunne lave en højere score end jeg gjorde. Tre 3-putts på runden hjalp selvfølgelig heller ikke, så der blev puttet på putting green efter runden :-)
   
  I anden runde kom jeg noget skidt fra start! Jeg startede med en double bogey, efter en tur i vandet for anden dag i træk. Jeg kom dog godt tilbage og fik lavet birdie på hul 2. På hul 5 missede jeg green højre om, efter at ha' haft en lidt speciel stance på kanten af en sø. Et flopslag og 4(!!!) putts senere, så stod jeg med en triple bogey... Det hjalp ikke ligefrem på selvtilliden med den korte. Det vendte dog hurtigt og jeg fik lavet birdie på hul 6 og holede så derefter et langt putt fra eagle på hul 7. Én over efter 7 huller, med en double og en triple. Herfra lavede jeg så 11 pars i træk til at slutte med. Mærkelig runde :-) 
   
  I alt blev det til en placering som nummer 19. Egentlig en ok start spillemæssigt fra tee til green, men der var lidt at arbejde med i det korte efterfølgende. 
   
  I denne uge har jeg så spillet en 54 hullers turnering på Lo Romero. En rigtig fin bane, som jeg efterhånden har spillet en del gange. Greens var rigtig gode, så det var en fornøjelse at putte på. Og jeg puttede da også en del bedre, end jeg gjorde på La Serena i sidste uge :-) 
   
  Da vi skulle starte første runde blæste det rigtig meget. De første fire huller spillede direkte i modvind, så det var med at være klar fra start. Jeg startede egentlig helt ok, hvis man ser bort fra en double bogey på hul 3. Jeg var +2 efter 5 huller og følte egentlig, at jeg var nogenlunde med, fordi det blæste så meget. På hul 6 fik jeg lavet en nærmest obligatorisk birdie, da par 5 hullet spillede i kraftig medvind. 
   
  Jeg turnede i +1 og så begyndte vinden at lægge sig, så det gjorde mulighederne på bag9 noget bedre. På hul 11 slog jeg mit bedste slag i turneringen, da jeg holede et pitchslag fra 45 meter for eagle :-). Efter en ærgerlig bogey på hul 13, så fik jeg lavet birdie på både 16. og 17. hul, inden jeg sluttede med en par på sidste for en runde i -2. Det placerede mig på en delt andenplads efter første runde, hvilket jeg selvfølgelig var yderst tilfreds med. 
   
  I anden runde fortsatte det gode spil. Dog kom jeg igen over par fra start, da jeg var +2 efter 3 huller. Igen kom den første birdie på hul 6, men herfra var der lidt mere i posen. Det blev nemlig til birdie på hul 7, 8 og 9 også. Og så var jeg pludselig -2 efter 9 huller :-) Bag9 blev lidt mere stille og rolig og startede med 7 pars i træk. Jeg fik så lavet en birdie på hul 17 og kom -3 for runden. På hul 18 fik jeg, desværre, slået i vandet ind mod ø-greenen, da jeg fik en flyer fra semi roughen. Frokosten smagte dog en del bedre, da jeg efterfølgende holede et 6-7 meter putt for bogey og en fin runde i -2 igen :-) 
   
  De to runder i -2 placerede mig på en delt førsteplads inden finalerunden, sammen med Florian Fritsch, den tyske European Tour spiller. Vi fik selskab af William Harrold i førerbolden, som var to slag efter Florian og Jeg. 
   
  Finalerunden startede rigtig godt for mit vedkommende med to birdies på hul 2 og 3. Desværre fik jeg slået én til venstre på hul 4 og var 20 cm out - det kostede en double bogey. Jeg lod mig ikke rigtigt gå på, hvilket jeg ellers tidligere har gjort... Det var også med til, at jeg kunne komme tilbage med en birdie på hul 5 lige efter. På hul 8 blev det til endnu en birdie, dagens fjerde. På det tidspunkt var jeg helt lige med Fritsch. 
   
  På hul 9 kom der et to-slags sving, da jeg desværre 3-puttede for bogey og Fritsch lavede birdie. Bag9 fik jeg startet rigtig stærkt med to birdies på hul 10 og 11 og så var jeg lige pludselig kun ét enkelt slag efter igen og følte jeg havde god momentum i spillet. 
   
  Desværre lykkedes det mig ikke rigtigt, at få holdt skruen i vandet. Det begyndte at blæse op på de sidste huller og jeg fik misset tre greens på vejen ind. Det kostede tre bogeys, da jeg ikke formåede at komme ind og i på nogen af dem. Jeg havde også et par gode birdiechancer, som jeg missede. Da vi nåede de sidste par huller var jeg derfor ikke helt en del af topstriden længere og jeg måtte notere end runde i par. 
   
  Det gav mig samlet en delt femteplads, tre slag efter Florian Fritsch og Jordan Gibb, som endte i omspil med Jordan som vinder. Selvfølgelig er jeg skuffet over min afslutning på de sidste 7 huller, men jeg er samtidig også rigtig stolt over min præstation. Det var rigtig fedt at mærke suset igen og være i førerbold med to rigtig gode spillere. Specielt når man tænker på, hvor få turneringer jeg har spillet de sidste par år pga. min alvorlige rygskade.
   
  Det betyder også, at Lena og jeg tager til Lumine i næste uge med en god portion selvtillid i bagagen. På Lumine skal jeg spille Nordea Tour Winter Series, som er sæsonens første rigtige opgave, hvor der også er ranglistepoint på spil. Det glæder jeg mig meget til!
   
  Mvh.
  Lasse
 3. Efter en fantastisk uge opnåede jeg min hidtil største succes i karrieren, nemlig at kvalificere mig til LPGA touren med fuld status for 2015. Det er under en uge siden at jeg holede det 1½ meter putt på 18. hul, som afgjorde at jeg næste år kan spille på LPGA touren. En delt 11. plads [...]


 4. Hej Alle

  Nu er det vist tid til at gøre status på "en begynders golf liv"

  Om små 3 uger, er det et år siden at Jeg fik bane tilladelse til den store bane :)

  Hvad er der så sket i løbet af mit første år, som golf spiller??

  Jo der er sket meget mere end Jeg i min vildeste fantasi havde turdet forestille Mig....

  Mit hcp. er raslet ned, til 18.3 på nuværende tidspunkt.. dette er dog langt fra det Jeg ser som det vigtigste der er sket. Jeg har derimod mødt en masse venlige mennesker, som har hjulpet mig med at udvikle mit golf spil, samt udviklet mig som menneske :phone:

  Jeg har spillet 11 andre golfbaner, end min hjemmebane... dette har været en stor fornøjelse.

  Jeg har spillet en del runder med andre brugere fra VMG, og ikke en eneste gang er Jeg gået hjem med fornemmelsen af at det har været nogle klap hatte :lol:

  Måske viser det lidt om hvordan golfspillere generelt er, som mennesker? Vi har alle samme formål, nemlig at hygge os med en masse golf.

  Jeg har også fundet ud af at golf er et meget svært spil, specielt når man har en familie der skal tages hensyn til.... det er svært at blive stabil i sit spil, når der ikke er tid til at træne :blush:

  Samtidig er Jeg nødt til at rette en stor tak til @claust, for det store arbejde han ligger i denne side. Det kan dårligt beskrives hvor meget hjælp Jeg har fundet på VMG.

  Når familien nu ikke har det store golf hjerte, er det også en fornøjelse at sidde foran skærmen at følge med i de store golf turneringer, og så samtidig dele sorg/glæde med andre her på sitet.

  Da Jeg startede med at spille golf, var focus faktisk mest på, hvor langt Jeg kunne slå, og hvor langt ned i hcp. Jeg kunne komme.

  Selvfølgelig har disse 2 ting stadig betydning, men der er da andre ting der er vigtigere. Jeg håber at komme til at spille mange flere nye baner, og mange flere runder med VMG brugere.

  På Tirsdag, skal Jeg en tur til Sæby og besøge LHW.... det er Jeg sikker på at bliver en kæmpe oplevelse. Jeg håber at det kan bidrage til at Jeg udvikler mit spil yderligere.

  Jeg vil sige alle på VMG en stor tak, fordi i bidrager til at gøre siden til det den er :)

  DANMARKS BEDSTE GOLF SITE :thumbsup:

 5. blogfather
  Seneste indlæg

  Jeg var på golfbanen i dag. Måske skulle jeg hellere kalde det isbanen. For store dele af banen var dækket af isnende rimfrost. Men klædt på som en Michelin-mand og med omtrent samme udseende, gør det ikke noget.

  Men det gode var, at bolden sprang som en kåd forårshare og opførte sig næsten artigt. Hvis man har en god portion humor. Ikke mindst på "vintergreens", som var dækket af et tykt lag - mærmest vaskebræt - rimfrost. Så det blev til nogen gevaldige latterbrøl under vejs, når bolden gik i selvsving.

  Scoren under de forhold var såmænd fin nok. 17 stabelefordpoint, men det betyder ikke noget, bare man kan komme ud og lufte køllerne. Det var ekstra vigtigt i dag, fordi vejrudsigten lover sne og frost i den kommende periode.

  Jeg tog lige et par fotos fra runden, som du kan se her.

  Først en såkaldt "vinter-green" og så et kig over en af de tre søer vi har på vores lille 9 hullers bane i Langesø.  Kilde
 6. a62213
  Seneste indlæg

  Nu er der ved at være et par uger siden jeg sidst var ude. Sidst jeg var afsted gik det helt forrygende hvor jeg scorede 27 p på 9 huller og vandt vores lørdags match.

  I mellemtiden er jeg blevet far igen, til en dejlig lille Viktor. Alt er gået planmæssigt, selvom der er nogle hjerteproblemer. Heldigvis havde Skejby opdaget det, så vi har været i gode hænder.

  I dag havde jeg så fået lov til at tage ud og spille lidt. Vejret var lidt koldt, men heldigvis nogenlunde vindstille. Har lånt en 3" og 7" Wood af LHW's gamle egne køller, som skulle prøves. Hvde håbet de ville slå lige så godt som den 5" jeg før havde lånt, men det skete ikke rigtigt. Ufatteligt så dygtig jeg er til at slice bolden og jeg aner ikke hvordan jeg gør. Derefor ved jeg heller ikke helt hvordan jeg retter det....

  Runden startede ellers meget fornemt, med 11 point efter de første 3 huller og 16 point efter de første 5 huller. Så begyndte jeg at lade være med at koncentere mig og lade mig gå lidt for meget på at mine slicede drives, så jeg magtede ikke at tælle point på de sidste 4 huller. Jeg har ikke voldsom lang længde på mine jernslag ca. 140 m på mit 4 jern, men synes jeg er ok stabil med jernene - det er jeg bare ikke med mine køller.

  Slog lige en spand ud efter runden. Det gik lidt bedre, men der stod 2 ved siden af mig som bare slog det ene snorlige drive ud på 180-200 meter efter hinanden. Så bliver man misundelig!!!

  Kan også være jeg bare skal tage det roligt og lade tiden og pro'en hjælpe, men det er f..... godt nok træls at jeg ikke kan slå mine drives bare nogenlunde lige og stabilt...

  Nå, tilbage til virkeligheden, der skal skiftes ble og så afsted til gymnastik med vores datter på 3 1/2.

  • 0
   indlæg
  • 0
   kommentarer
  • 386
   visninger

  Endnu ingen blogindlæg

×