Jump to content
 • Velkommen - opret gratis din profil

  Vild med Golf et socialt netværk for alle golf-interesserede!

   

  Opret med det samme en gratis profil for at få mest muligt ud af siden.

  Vi deler ikke dine oplysninger med andre!

   

  Denne besked vises ikke når du er logget ind...

 1. Slagnet til baghaven 1 2 3

 2. Garmin CT10 tags


 • Indlæg

  • Nå er vel ikke et link til denne modellen en forklaring på eventuel "tilgivelse", men hybrider er enklere å styre retningen på, da de har Center of Gravity længer bagud fra face sammenlignet med et jern. Rammer vi midt i center af face opdager vi ingen difference, mens om vi rammer lidt på siden til heel eller toe side kommer differancen til syne ved at et jern vil vride sig ved å åbne eller lukke face angle, og derved påvirke retningen, mens en hybrid med COG længer bagud fra face har en højere MOI eller modstand mod å vride sig, og deraf åbner face angle mindre eller lukker mindre end på et jern, og retningen bliver deraf mere stabil. Det er det samme forhold videre fra Hybrider til Woods, der woods har et længer RCOG mål end hybrider, og deraf højere MOI og mindre head twist om vi rammer lidt på udsiden af center. Jeg ser at Tom berører det tema i sin kommentar, men mulig i en sprog form bare få vil forstå hvad han egentlig henviser til. Han går så videre ind på selve fittingen af køllen, og korrekt nok er den mindst lige så vigtig eller vigtigere, for det er den som afgør hvor godt vi evner å ramme center af face til å starte med, så er den jobben lavet rigtig, bliver tilgivelse et mindre vigtig tema da man ikke misser center så tit man ville sammenlignet mod en kølle som ikke var tilpasset ret. Det er HER differancen mellem "hylde køb" - Online fitting, og The real deal kommer ind, for uden de tester som er nødvendig, ved vi ikke hvor godt vi kan klare den delen. Vi siger normalt at BLADES aller Muscle back jern er de sværeste eller mindst tilgivende jern man kan vælge (meget kort RCOG og lav MOI), men jeg  fittet og byggede også Blades for spillere med over HDCP 10, og de spiller rigtig godt med det, nettop fordi den dynamiske fitting er lavet som den bør laves, og at tema tilgivelse deraf kommer i anden række, for det ER begrenset hvad køllehovedet kan "fixe" om man først rammer meget dårlig, så det er her det starter, med en tilpasning som hjælper os med å ramme godt og på det vis reducere antal dårlige slag. En god fitting vil altså ikke forbedre stort på dine gode slag, men reducere antallet dårlige..
  • Hej alle,   Tom har svaret på mit spørgsmål vedrørende hybid-køllers tilgivelse som måske interesse (for nogle af jer) i debatten.   https://wishongolf.com/designs/hybrid-irons/775hs/   Per  
  • Mine var på 1-2-3 på selv samme bane, da jeg var medlem der   18 er slet ikke noget dårligt hul at lave en Birdie på, med tanke på hvordan den green er.  Hva dælen er du skiftet?    Hvad skyldes det? Der er jo meget du har sagt farvel til derude så. 
 • Latest Videos

 • Popular Contributors

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden