Hop til indhold
Vild med Golf


 • Velkommen - opret gratis din profil

  Vild med Golf et socialt netværk for alle golf-interesserede!

   

  Opret med det samme en gratis profil for at få mest muligt ud af siden - samtidig skjules de fleste reklamer, når du er logget ind!  

  Vi deler ikke dine oplysninger med andre!

   

  Denne besked vises ikke når du er logget ind... 1. Mexicansk caddie

 2. GolfTV

 3. Scores 2018

 4. Tiger Vs. Phil

 • Vores udvalgte

  • Hvad har du købt idag?
   Hej, inspireret af øvrige forums jeg deltager i og for at have lidt at snakke om henover den kommende vintersæson, kunne det være sjovt at poste hvad man har investeret i, hvad enten det er koncertbilletter, fiskespa til konen eller en ny blyantspidser ... det kan blive inspirerende
    
   Jeg lægger ud, smuttede omkring shoppen i klubben idag og fik nyt grip på GW og putter. Tidligere idag var jeg omkring T-hansen og hente P-skive og gummimåtter til den gamle Passat jeg hentede i onsdags 
    
   ... det er et noget andet greb og kontrol man har med putteren nu!
    
    
    
    
    
    
    
    
   • 1.273 svar
  • Wilson Cortex landet :-)
   Skal du være golfens Jeppe K skal du da være den første til at ha´ den nye WIlson Cortex :-)
    
   Den er landet i 10.5" regular med Fujikura ATMOS skaft
    
   https://shop.vildmedgolf.dk/drivere/318-2012-wilson-staff-cortex.html#/42-skaft-grafit_regular/45-hand-hojre/105-loft-105_grader
    
   Hvis du ikke har set programmet, er dette vinderen af Golfchannels 'Driver v Driver 2' - et slags reality program hvor der konkurreres om det bedste design og vinderens driver kommer i produktion. Forrige år var Triton driveren vinder, men jeg synes selv denne ser langt mere spændende ud..
    
    
    
    
   • 0 svar
  • Evaluering af sæsonen
   Med mindre at vi får et par dage med lidt bedre vejr så er min 11. sæson ved at være ovre.
    
   Det er blevet til lige over 30 tællende runder, og det er nogle flere runder end jeg typisk når på en sæson. Det er primært det gode vejr, der har gjort ar jeg har fået spillet mere.
    
   Jeg startede sæsonen i hcp 15,7, var nede og vende 14,2 og slutter sæsonen i 15,4.
   Jeg vil påstå at den her sæson er det mest stabile jeg har præsteret siden jeg for 5 år siden spillede mig under hcp 15 for første gang. I tidligere sæsoner har jeg haft nogle få gode runder og har så været udenfor neutral zone i de fleste andre runder. I år er det blevet til 2 nedskrivninger, 3 runder i 36 point og yderligere 6 runder i neutral zone. Det er langt bedre end tidligere.
    
   Jeg har nydt godt af den tørre bane i store dele af sæsonen, men det kræver jo stadigt at man slår lige med driveren og præcist med jern. Jeg fik også spillet par rigtigt gode runder da vi havde fået mere normale baner så det var ikke kun tørkens skyld.
    
   Jeg har været god til at holde bolden i spil med driveren. Jeg slår meget få bolde ud i det høje hø eller oub. Når jeg endelig er i problemer er jeg blevet bedre til at redde mig ud af dem igen. Jeg tager færre chancer og da jeg samtidigt er blevet langt bedre fra 80 - 100 meter så er der mange huller der lige er blevet et point bedre end før. Gennemsnitligt tror jeg ikke der har været store forbedringer i det korte spil og med putteren, men på de gode runder er det hele lige en tand skarpere. Det blive slået tættere på ved indspil og holet flere meter puts.
    
   Jeg kan ikke prioritere mere tid til golf og jeg er ingen træningsnarkoman, så jeg drømmer ikke længere om at blive encifret. Jeg er dog helt sikker på at jeg kan blive bedre til at hive flere gode runder helt ind i klubhuset. Der mangler noget fysisk eller mentalt på de sidste huller. På de runder der slutter i neutral zone ligger jeg som regel bedre til efter 12 - 15 huller. Begge mine huller uden streg ligger godt nok som 16. og 17. hul og 18. kan være drilsk, men der er klart muligheder hvis jeg fandt ud af at gøre runderne helt færdige…
    
   Så alt i alt en rigtig god sæson
    • Upvote
    • Like
   • 36 svar
  • Ferie
   Shoppen holder ferie fra i morgen til onsdag den 25. juli :-)
    
   Alle ordrer ekspederes og afsendes den 26. juli. 
   Bestillingsvarer vil blive bestilt i denne periode, så disse er klar til forsendelse hurtigst muligt efter ferien.
    
   Har du en hasteordre er der mulighed for afhentning i Hedensted kun efter aftale..
   • 0 svar
  • I år har jeg lavet et samarbejde med en række golfklubber, primært gennem mit netværk  (men alle andre klubber er også mere end velkomne til at være med)
    
   Samarbejdet går ud på, at klubberne sponsorerer greenfee billetter til jer brugere her på vildmedgolf.dk, mod at I til gengæld skriver om jeres oplevelser her på siden, og tager nogle billeder fra turen. Siden her har ca. 800 daglige besøgende, og ligger meget stærk på Google søgninger omkring golf, så klubberne får til gengæld en unik mulighed for at blive eksponeret for næsten ingen omkostninger.
    
   Dette er IKKE ment som 'baneanmeldelser' da det er subjektivt hvad folk mener om en golfbane, og resultaterne derfor aldrig vil kunne bruges til sammenligning. Til gengæld vil vi meget gerne høre om den generelle oplevelse, og se nogle flotte billeder fra turen. Med andre ord vægt på det sociale aspekt, og mindre på en teknisk baneanmeldelse. 
    
   Greenfee billetterne offentliggøres løbende i denne tråd og på vores Facebook side.
    
   Du skal så svare på opslaget, og skrive hvorfor du mener at være dén der skal have de gratis greenfee billetter. Herefter tildeler jeg til bedste kandidat (fuldstændigt enevældigt ;-) ) Brugere der har oprettet en profil her på siden, måske ikke har spillet banen tidligere, og spiller med en ny makker her fra siden vil få ekstra point, når der skal udvælges :-)
    
    • Upvote
    • Like
   • 21 svar
 • Billeder

 • Hvem var online   46 brugere var online de seneste 24 timer   (Flest medlemmer online på 24 timer var 50, senest )

 • Medlems statistik

  2.881
  Registrerede medlemmer
  1.625
  Har været online samtidigt
  Buhe
  Nyeste medlem
  Buhe
  Medlem siden
 • Forum statistik

  7.348
  Emner i debatforummet
  102.571
  Indlæg i debatforummet
 • Indlæg

  • Første tællende runde i år (vores bane står med sommergreens - lidt langsomme, men ganske jævne).    Jeg ved ikke rigtig, hvad der skete, men alt fungerede. 82 slag (40/42), 38 points og nyt handicap på 13,8. Målet sidste sæson var at bryde 14,0 (som jeg ramte 5 gange), og jeg havde ikke lige set, at det skulle ske midt februar.    Målet for sæsonen er at ramme mellem 12 og 13 - føler jeg er ved at nå det jeg kan, så en glimrende start på året.    Golfåret 2019 - det bliver godt 🙂
  • Dagens runde i CGC. 82 slag (43+39). 33 poitns og generelt meget bedre end i går. 
  • I går, årets første dag med græs under golfskoene  Vi kunne dog kun nå 9.   [x] Årets første DB [x] Årets første Bogey [x] Årets første Par [x] Årets første Birdie [x] Årets første streg [x] Årets første sø [  ] Årets første bunker [  ] Årets første køllekast [x] Årets første 3-putt [x] Årets første 18p/9   Tænker jeg vil gøre alt for kun at få check i én af de to ovenstående der mangler 😵      
 • Top bidragydere

 • Medlemmer online (Se hele listen)

×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden