Jump to content
 • Velkommen - opret gratis din profil

  Vild med Golf et socialt netværk for alle golf-interesserede!

   

  Opret med det samme en gratis profil for at få mest muligt ud af siden.

  Vi deler ikke dine oplysninger med andre!

   

  Denne besked vises ikke når du er logget ind...

There are no topics in this forum yet


 • Indlæg

  • Det er ikke imod den generelle udmelding, men en fortolkning i golfsammenhæng, som giver masser af mening!   Sundhedsmyndighederns generelle anbefaling er jo: "En effektiv indsats mod spredning af COVID-19 i Danmark kræver, at den enkelte dansker tager ansvar for at nedbringe antallet af sociale kontakter og sikre behørig afstand til sine medborgere. Det gælder også inden for familien og vennekredsen." [Kilde: www.coronasmitte.dk]   I forlængelse af dette har myndighederne så defineret nogle mere specifikke minimumskrav fx 2 meters afstand, max. 10 personer etc...- men det er jo minimumskrav!! I den sammenhæng er det værd at huske rigspolitichefens udtalelse til et af pressemøderne "10 personer er ikke et magisk tal, som sikrer mod smitte - jo færre man er i kontakt med, jo bedre". Og det er jo her man kan blive forbandet over de fjolser, som vælger at invitere præcis 10 personer til deres påskefrokost "fordi så overholder vi reglerne".   DGU lægger så en golfspecifik tolkning på, hvad der ligger i den generelle anbefaling "gælder også inden for  familen og vennekredsen". I den konkrete anbefaling (2-bolde og fast spillemakker), hvilket jo stemmer helt fint overens med myndighedernes udmelding om "nedbringe antallet", og "familie/vennekreds""   Så det at anbefale, at man holder sig til dem, man normalt omgås er fuldstændig i tråd med myndighedernes generelle anbefaling. Normalt siger man, at en person, du ikke kender, er en mulig ven - lige i tiden, så er en person, du ikke kender en mulig smittebærer(eller person i risikogruppe)!   Personligt holder jeg mig da i videst muligt omfang fra andre personer, som jeg ikke kender eller ikke fast mødes med.
  • det gør jeg også   DGU anbefaler nu max 2 bolde og egen husstand/fast spillemakker. Det er jo i grunden også imod sundhedsmyndighedernes anbefalinger, men hvad syntes i herinde, giver det mening?   Vi åbner for 2 bolde, dog uden restriktion omkring med hvem
  • Nej, jeg skriver netop, at jeg ikke turde handle anderledes end sundhedsmyndighederne. Og pointen er (igen) at det mente DGU så de havde bedre forstand på. Jeg kan se, hvor din sko trykker (når du skriver dig selv inklusive). Min anke går på DGU - IKKE på de enkelte klubbers bestyrelse. Jeg kan godt forstå, at man som bestyrelse vælger at følge DGUs anbefaling.  Og nu glæder jeg mig bare til at komme ud og spille golf.
 • Latest Videos

 • Popular Contributors

 • Who's Online (See full list)

×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden